La Maruta 12 Octombrie 2017 ora 16:00

O noua zi in care te invitam sa urmaresti emisiunea La Maruta 12 Octombrie 2017 Online prezentata de Catalin Maruta incepand cu 16:00 pe postul de televiziune ProTV. La fel cum a-ti fost obisnuiti si astazi veti avea parte de invitati speciali cu povesti extraordinare care va vor incanta sau va vor uimi.

In aceasta Editia de astazi a emisiunii La Maruta te va surprinde cu o serie de subiecte de exceptie, cu invitati speciali a caror povesti de viata care te vor lasa fara cuvinte, cu multe surprize care poarta semnatura indragitului prezentator al emisiunii, cu muzica, dans si multa, multa voie buna. In aceasta dupa-amiaza, cele mai interesante evenimente din showbiz dar si invitati speciali, vor ocupa spatiul de emisie al emisiunii La Maruta. Insa care sunt aceste subiecte ne va spune chiar Catalin Maruta de la orele 15:00 pe protv.

Nu rata o dupa-amiaza spectaculoasa, in emisiunea La Maruta, luni 12 Octombrie 2017 incepand cu orele 15:00 la protv, acolo unde Catalin Maruta si invitatii sai te asteapta pentru doua ore de distractie maxima.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *